Cançó d’amor i de guerra: primer enregistrament des de Caballé

La Cançó d’amor i de guerra, de Rafel Martínez Valls no s’enregistrava des de l’any 1974, quan Montserrat Caballé en va encapçalar el repartiment.

 

És, per tant, un gran honor i una enorme responsabilitat haver posat veu a Francina, amb planes tan memorables com la Sardana del Vallespir, en el disc que aquests dies presentem a Girona amb la Simfònica de Cobla i Corda, la Polifònica de Puig-reigRoger Padullés, Toni Marsol, Dani Codina, Ezequiel Casamada, Ferran Frauca, Ricard Sabata, Laura Escudé, Ferran Faus, Marc Planas, Ramon Vilardell i Martí Oller, dirigits per Francesca Masclans, David Cuspinera i Francesc Cassú.

 

Gràcies a tots els que ho heu fet possible i als qui heu comptat amb mi per a aquesta tasca tan gratificant. I gràcies a la mestra Montserrat Caballé, per obrir el camí que tants altres tenim el plaer de poder transitar.

 

La Novena, amb Dudamel

Ja està disponible la retransmissió de la Novena de Beethoven que vàrem fer, sota la direcció de Gustavo Dudamel, a la Plaça de l’Obradoiro de Santiago de Compostela. Espero que en gaudiu!